Business Line BrazeTec

A forrasztas vilaga

A Business Line BrazeTec az Umicore AG & Co. KG része - korábban Degussa Löttechnik - a világ vezető gyártója a kiváló minőségű lágy- és keményforraszok, forrasztó paszták és folyasztószerek területén. A BrazeTec termékeit széles körben használják, az egyszerű mindennapi termékek forrasztásától kezdve a kiváló minőségű szerszámokig és az ipari tömegtermékekig (pl.: szemüveg, serpenyő, körfűrész-kés, fűtőtest és légkondicionáló berendezés). BrazeTec termékeket használ az épületgépészet is gáz-, fűtés- és vízvezeték szereléshez.
A BrazeTec a termékeit Hanuban (Németország), Vicenzában (Olaszország), South Plainfielben (USA) és Sao Paoloban (Brazília) gyártja, és nemzetközi logisztikai hálózaton keresztül értékesíti.

Több éves tapasztalattal és a speciális ipari területek forrasztási folyamatának átfogó ismeretével a BrazeTec Brazing Center-e egyénre szabott megoldásokat kínál a vevő igényeinek, technológiájának megfelelően. Tanácsot ad a termékválasztásban, megtalálja Önnek a legmegfelelőbb forraszanyagot, pasztát és folyasztószert.

A BrazeTec a lágy és keményforraszok valamint a segédanyagok széles skáláját kínálja.

Elérhetőség:

Umicore AG & Co. KG Business Line BrazeTec
Rodenbacher Chaussee 4.
D - 63457 Hanau-Wolfgang
www.technicalmaterials.umicore.com/de/bt/brazetec.htm

telefon: +49 (0) 61 81-59-02
fax: +49 (0) 61 81-59-66 70
e-mail: info@eu.umicore.com